Gunatt

Tror jag ska kolla synen för jag ser just nu suddigt. Och nä jag har inte sniffat på whiskeyn! Jag har däremot tagit lite värktabletter mot den där huvudvärken som kommer smygandes varje fredag punktligt klockan tre. Fast igår kom den också och då klockan nio på kvällen, så jag sov i Rönninge och slapp åka tåg med huvudet.

Jag har funderat på en sak ett tag som irriterar mig. Människor som skriver på facebook eller liknande forum att de är ledsna på andra människor. Typ såhär "Trött på att sitta och vänta på att telefonen ska ringa, varför är det alltid jag som ska ringa först?" Eller tyå "Ännu en gång besviken på grund av "nära vänner"". Varför inte ta upp det där det hör hemma i stället, hos personen det berör. Jag hade inte brytt mig ett skvatt om det inte var för att dessa människor ALLTID ska skriva sådana saker vareviga dag. Är man besviken, ledsen, arg och irriterad på någon eller några så säg det till dem, eller skippa de i ens liv.. Jag är inte hjärtlös och kan förstå att man måste få skriva sådant ibland.. Men alltid? Försök skriva om de som beter sig väl i stället kanske? Problemet tror jag också är att de personer man tror man skriver anonymt om vet att det är dem de handlar om. Alltså då hör man än mer inte av sig.


Hur som helst..
Dagarna har bestått av firande av syster, firande av Mr.Drewly och häng med hans arbetskolegor och hälso mässa med Tunis och Nett. Jag kan inte påstå att jag beklagar mig om något av detta. Jag har gjort aurafotografering och spått mig, käkat mat jag fick skicka tillbaka, druckit vin på ett ölhak och sett sisslande indisk mat.

En bild på något kanske?

Syster yster mellans födelsedag!"Gunatt, gunatt ti läitn u stäur kring haile oe land
Dagen jär yvar u nå gar vörr ti dråimars land
Gunatt siv gutt u tack för idag ti di läile vän
jag ynskar at täidn gar fort ti vör möts um igen"
en utmaning till Pajsan! Mera gutamål till folket.

Kommentarer
Postat av: hanna

men cajsa... uppdatera!!!

2011-05-02 @ 11:34:51
Postat av: Karin

Tack!

Undra om du ser denna kommentar?=)

Jodå allt är bra!

Ska bli skönt att börja jobba!Hur är det med dig då?

Vad gör du nu för tiden?

2012-03-28 @ 20:13:08
URL: http://karint.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0