I would write you a poem.


en ny dag, nya möjligheter!
belöning kommer för den som kämpar!
efter regn kommer sol!

Livet rullar på i vanlig takt, inget nytt under himlen egentligen. Den ena vännen kommer hit och den andra åker hem och ja sommaren ser ut mest som den brukar. Mycket jobb.. alltid mkt jobb. Men snart väntar 3 lediga nätter skall bara klara tre nätter innan.
Hade man inte planer innan på att tänka så fick man drastiskt ändra sig. Att jobba natt innebär att man måste tänka.
Annars somnar man..
Man får tid att bolla frågar man har i livet med den man arbetar med, man får tid att diskutera sådant som man alltd velat diskutera på sin utbildning. Ja det finns tid att reflektera vad man håller på med.
Men andra saker har stannat upp, för där finns ingen att direkt diskutera med. Avsaknaden av att kunna prata ekar ganska starkt.

Men så finns det dem som anser att jag borde få ledigt en vecka som denna för att kunna gå på pride festivalen.. Får mödrar ledigt alla de dagar det är mors dag, eller fäder? En del inflik i livet är lite märkliga.

Planerar en resa, har bestämt en del men vete katten om jag hinner allt.
Kommer iaf att åka till sthlm för att se robert wells med min familj.. Dagen innan skall jag se om jag kanske kan träffa Pajsan och så skall jag nog bo hos Tunis och så skall jag kanske bli bjuden på en kopp kaffe hos en av alla mina kusiner (fast han ändrade den koppen till en öl i stället, fine bye me) och träffa en annan kusin för att prata om livets vändningar (det lär bli så iaf) osv... Hur skall jag hinna. Men sen bär det av till Norge iaf det är åtminstone min slut destination. exakt hur tiden kommer se ut där är lite oklart än.. Men lite är bestämt i alla fall.

Varför kändes detta så dystert?
Jag måste säga att denna sommar går i lyckans tecken. Jag är Glad och mår otroligt bra. Naturligtvis finns det saker som ställer till det för även mig och för mina sätt att tänka och se på saker. Men mestadels av tiden så försöker jag att verkligen se allting posititvt. Jag vill kunna göra det, så jag gör mitt bästa.

Jag saknar också mycket. Jag skall inte sticka under stolen med att jag är ganska van vid distans, men trots det är det jobbigt. Det skall vara jobbigt, detta är ju inte meningen att det skall vara en dans på rosor. Och det känns. Men skam den som ger sig, allt skall gå. (det där med att se saker positivt)

Dags för en bit bröd och sen jobbet!
skall köra lyxåk i kväll.. sally är utan koppling så det är lite svårt att köra henne.???


Stackars Karl, Han viste ej vad toan var, så han sket i Hinken jag lämnade kvar!
Taggtråd

Sicken tur att det händer lite saker på jobbet, annars kommer min rumpa bli lika stor som hela gotland! Det är inget jag tror det är något jag formligen förstår och vet efter några dagars "vilande" ¨på jobbet.
Dock står mina underbara kardemumma skorpor på hyllan och lockar mig till vansinne, stoppade mig själv efter att ha proppat i mig 5 GODA skorpor med både smör och ost på tillsammans med en varm och fin kopp kaffe. Passade på att ha hård bevakning på skärmen, men det hände inte så mycket spännande dock.
Tur var väl det iaf att jag slutade mumsa på skorpor för sedan hände det lite grejer, kändes trevligt och kanske har ändå sommaren kommit med allt vad det innebär.
(för den som inte vet jobbar jag på en tillnyktrings enhet, det är avgörande för mig att en del männskor gör en del saker för att jag skall ha något att göra, jag trivs som fisken i vattnet och tror mig ha hittat det jag vil pyssla med, dock är det inte detta. Men detta är långt ifrån ett dåligt jobb med dålig arbetskamrater. Nä detta är kanon)

I morgon kommer fröken M!

rockstar!

Nä det där med att vårda en blogg är inte min grej, hur orkar alla de där som håller på med det på heltid? I och för sig om jag också fick en massa pengar för att skriva strunt så skulle jag kanske också skriva varje dag. Men det får jag inte, utan jag måste jobba på min vardag och försöka göra det bästa av min fritid.

Men i vilket fall som så har jag gått omkring och grymtat en massa om att jag alltid jobbar de dagar då alla andra roar sig. Detta är ett faktum, det vet alla, att när något händer så jobbar jag. Det är knappt en ide att räkna in mig för jag har annat för mig. Det har varit så i många år nu. Så efter mycket klagande och små surande över detta (inte på någon annan än mig själv och mina arbetstider) så var iaf alla lediga idag! Och vi bestämde (då de flesta först varit nyktra och senare fulla, förutom jag som kom direkt från jobbet för att träffa människor) att vi skulle bege oss till den blå lagunen. Lite smått fundersam på om alla verkligen skulle kunna hålla tiderna gick jag och la mig efter att ha skjutsat hem en aningens full herr T. Men jag fick på nöten i dag, för alla var i tid och alla kom på plats!

Jag begav mig med Yes, Farting, Lilla F till Blå lagunen och efter kom en massa andra (egentligen vet jag inte varför jag trilskas med alla smeknamn när jag vet att jag kommer att lägga upp bilder, men strunt samma). Vi var alla samlade.. (nästan iaf) och NJÖT av värme, bad och den mat vi hade med oss och så natulrigtvis gott sällskap.


Lilla F som är världens badkruka satt här halva tiden!
Man kan också hoppa rakt ner i vattnet!
En pose i vattnet kanske?
Herr T i brassestolen!

På väg hem så skjutsade herr T mig och Tunis till Gotland, och vi lyckades bli inbjudna på lasange till Herr T.
Där satt vi i den sista solen och njöt av en middag med lasange och vin och sedan en rundtur i hans fars och mors ladugård. Jag och Tunis försökte döpa alla korna,  det gick åt pipsvängen, men jag försökte iaf smuggla med mig lilla snurre hem till slite (en ko i trädgården kan väl inte vara helt galet, kan käka på gräset och leka med den skumma katten) Gick inte heller dock något vidare. Med andra ord, dagen fick ett strålande slut.

detta är en nyfödd en.. Vi klappade den lite men gick ganska snart då mamman verkade bli lite orolig, eller så inbillade vi oss de bara..
Una och tom lekte lite också..

En del dagar har lite mer än andra dagar helt enkelt.

RSS 2.0