Sex, drugs and rock'n roll..

Eller.. Nunneliv, ibumetin och tiljans.
Allt blir vad man gör det till lyder månadens (för det var nästan en månad sedan jag skrev här) ord. Ja allt blir vad man gör det till.
Har varit pank den större delen av min gotlandsvistelse, det är något jag inte alls uppskattar. Jag har räkningar och mat och bensin att betala (notera bensin.. mor har köppt bil till mig och syster) så att vara utan pengar är hemskt.
Killen jobbar varannan vecka, det suger det med. Men åena sidan så blir det roligare när man får se honom igen.. Dock inte nästa vecka då jag jobbar ALLA dagar utom en. Är väldigt glad över att jag jobbar, vissa vikarier jobbar knappt 50 procent.. det kan inte vara roligt. JAg får in en del mer pengar åtiminstone.
Annars händer det inte mkt alls. Livet rullar på i lagom takt.. Vännerna är på besök eller på semester eller någon annanstans, eller är de på gotland. Försöker att träffa de flesta när jag är ledig. MAn måste passa på, fast ibland blir det svårt med alla tider osv.

Vi har under denna tiden även konstaterat att inom mig finns inget barn utan bara en tant. Tant Asta.. och det stämmer nog. Mitt barn är dött och tanten har vaknat till liv. Det duger fint det :)

Nej just nu känner jag mig sjukligt tråkig och ska gå och sova.. upp klockan sex i morgon.. jobb.

Adios amigos..
Ska snart skruva igen..

RSS 2.0