white blank page

Undrar om en arbetsintervju hos sl innehåller hur bra personalen kan säga: Vi beklagar de förseningar som blir av felet.


Tänk att ibland går man en hel dag och bara längtar och önskar en kväll i soffan med ett glas film och en riktigt bra film och sen blir det allt annat än det.
Mötte upp skellefte paret på Söder och vi begav oss med raska steg till chokladfabriken. Tacka vet jag gps i mobilen, annars vete tusan om vi hade hittat. Men dit kom vi och vi åt både den ena och den andra chokladpralinen och drack en kopp kaffe till det. Efter denna förrätt begav vi oss på restaurang jakt, vi hittade ett ställe där alla varmrätter kostade 100 kronor och det var ju som taget. Där satt vi och åt och skrattade och drack och rullade runt. Net klämde kommentaren "du är som en kamel fast med puckeln där fram", till sin kära fästman och alla skrattade vi hysteriskt.
Efter det mötte vi upp min syster yster mellan och drack lite vin på bonde bar. Sen mötte jag upp herr A och sen vart det morgon. Sicken trevlig kväll det vart. och jag som längtade till ensamheten var nöjd och glad.Hela helgen fortsatte i det tempot.. Ibland är det inte lätt att hänga med och när helgen är slut är man lika trött som fredagen. Och idag som alla andra dagar inser jag att jag borde börja träna. Men idag som alla andra dagar har jag ingen motivation. Man kan då tycka att det bara är att göra, men så fungerar inte min motivation, den kommer aldrig igång och ingenting går utan min motivation. Inte i träningsväg i alla fall. Ibland önskar jag att jag tyckte det var lite kul med träning. Bara lite hade räckt.Drar mig tillbaka nu.
Ibland, men bara ibland tänker jag på hur vacker du är
A white blank page and a swelling rage

Kom änglar, kom älvor

Hon var den som alltid sjöng visor ur den gammla slitna visboken för barn. Den som var orange med en flicka och blommor på. Den som innehöll "här är polisen som mitt i gatan står". Hon var den vars potatis alltid var jätte god. Den var nästan söndersprucken och passade perfekt med sås och sallad. Hon var den som aldrig såg på tv och bara ögnade i korsorden. Hon som aldrig lånade böcker på bibliotek. Som kunde ge bort böcker hon själv inte tyckte om i present till någon annan.

fredag samlas vi, på fredag tar vi på oss svart, på fredag begraver vi henne.
Ett liv blir aldrig detsamma när någon försvinner.

lazy song

Jag träffade igår en kvinna som kramade alla hon träffade. Jag är inte den som är den, men en happy feeling strömmar inte genom min kropp när en främling springer fram och kramar mig. Naturligt vis var detta inom kyrkans väggar så någon form av trygghet kanske det skulle infria. Hur som vart det är läskigt möte för en av oss och ett kärleksfullt möte för en annan av oss.


Stackars herr A idag, han skickade sms till mig tidigt idag och frågade om han kunde få se hockeyn hos mig ikväll. Då han har stonkat och släpat sin lilla box hem till mitt palats kan jag inte tycka att det vore mer än rättvist att han fick se sin älskade hockey. När allt var färdigt och ikopplat så kommer herrn på att fjärrkontrollen inte var med på plats. Och vips så fick jag en hel kväll med americas masterchef, tackar möjligen för det. Men åena sidan så tyckte jag faktiskt synd om den slagna hjälten som sakta tappade aptiten och åt med dysterheten hängandes över sig.Jag har höga förhoppningar om helgens små bravader.. Eller egentligen så är det en liten bravad och två större. I morgon blir det minsann chokladfabriken, LÄNGE har jag längtat efter varm choklad.. Ingen aning om varför, inget jag heller brukar frivilligt dricka. Men nu har lusten för en kopp choklad fallit även över mig. Detta naturligtvis i goda vänner lag. Två socker tokiga vänner dessutom, perfekt.


Lördag blir det examens fest Hela långa kvällen. Bestyret om kläder har varit i gång ett tag.. klänning eller inte klänning och så vidare. Trälig diskussion eftersom vi inte kommer någonstans i den. Får kanske ta med mig ombyte helt enkelt. På så vis kan jag smyga iväg som en och annan melodifestivals ledare och byta outfit lite snabbt i reklamerna.


Sedan på söndag blir det att träffa människor som är viktiga för herr A, alltså blir det middag med hans familj. Ska bli spännande och trevligt.can you see the light?

Jag är tillbaka..!
Nu har min dator återuppstått från de döda och äntligen kan jag spendera all min vakna tid framför denna lilla bärbara sak. Fast jag kan knappast ge mig själv en guldstjärna för att den fungera, D och Pajsan har hjälpt mig hela vägen igenom. Jag är inte intresserad av hur en dator fungerar, bara att den fungerar!


Går nu in på min fjärde antibiotika kur på mindre än en månad. Jag fick övertala läkaren på vårdcentralen att ta en odling så jag kan få veta varför i hela friden jag har urin vägs infektion. Jag fick min älskade information om att jag borde dricka citron vatten och tranbärsjuice. Kan tycka att det vore uppenbart att jag fått tre sådana förelänngar innan då detta är FJÄRDE gången jag går till läkarna. Jag har haft alla symptom man kan ha för att det är inte står rätt till, men en del vill inte lyssna. Men jag hoppas att på måndag eller tisdag ha det klart för mig om vad det är som har drabbat mig.Beställde pass idag. När jag kom in på den helt hysteriskt stora polisstationen på Kungsholmen så visade det sig att det var sjuttio före mig, varav åtminstone 40 av de 70 var småbarns familje som ALLA skulle passfota sig. En pappa i övre medelålder vart tillsagd av sin son på cirka 17 att det inte var en bra ide att hålla på att skälla och gnälla på tanten vars väst det stod "polisens volontär". Själv satt jag tyst och funderade hur pass hemskt detta foto skulle bli. Jag överträffade ALL form av förväntningar på fulheten, jag såg ut som en galen kriminell person. Men nu är det beställt och ful eller inte men det är jag.

"You are my sister
And I love you
May all of your dreams come true"

Vi är på väg nu.

Tycker om den nya eniro reklamen, han söker efter ett gym men börjar snabbt fundera på om de säljer semlor där. Som om de vore mig de pratade om!

RSS 2.0