Nu ska vi ut på tigerjakt!

Idag är också en dag som alla andra dagar.

Min dag började med att jag vaknade på jobbet, lagom nöjd över att bli väckt efter en natt med mardrömmar gick jag upp och kokade nyvaket lite kaffe till alla glada.
Vid tio fick jag slänga in handduken och bege mig hemmåt, lyssnade på radion och var extremt irriterad över att jag inte lyckades knäcka sodukon jag hade med mig. Kommer till Ulriksdal och inväntar bussen som aldrig kommer, blir ännu mer irriterad och väl hemma så är jag förbannad på allt och alla.
Får åtminstone en klok ide i mitt irriterade och bokar in en tvätttid till kvällen. Vid 14 någonstans kommer Tunisen hem och hon lyssnar på alla mina enormt stora bekymmer för dagen och tycker nästan synd om mig.
Jag och Blommiga Blom väljer att svulla lite, lika rastlösa båda två går vi omkring och äter om vartannat och pratar och tillslut så tvingar jag med henne till macken.
På väg från macken så ser vi en skyt där det står välkommen och ett hus med en fin trädgård och en dörr på huset som det står entre på. Vi snokar omkring och har ännu ingen aning om varför huset var typ igenbommat, varför det fanns en liten stuga med farliga grejer i, typ lättantännliga grejer i eller vad det nu stod. Bredvid detta hus så hittar vi en stig och vi går en liten promenad sjungandes på moraträsklåten som handlar om ett litet äventyr.
Vi kommer till en bro
(Vi kommer till en bro)
Vi kan inte gå under den
(Vi kan inte gå under den)
Vi kan inte gå under den
(Vi kan inte gå under den)
Vi måste ju gå över den
(Vi måste ju gå över den)

Väl hemma vart det tvätt och film och en Blommig Blom som brände örat och fick socker chock.
Jag är vid gott mod för jag har en bra vecka framför mig, men min irritation som egentligen beror på helt andra grejer än vad som är skrivet lägger sig nog först om en vecka eller tre.


Jag och Blommiga Blom på midsommar!

"You don't know you have everything you need
You won't grow until you get down on your knees
Take goodbye and do not upset your lies
Say goodbye there's no need to apologize"

Jag vill bo i en svamp, annars får jag kramp.

Enholmen var det jag tänkte på när jag idag låg och plaskade i vattenpölen i Gömman.
Vi begav oss efter en frukost i solen hemma hos Milano till Huddinge, där vi så fort vi var på plats hoppade i vattnet och simmade omkring bland klipporna. Jag lyckades med den underbara bravaden att få kramp i vattnet, tur för mig att jag har en vän som puttade upp mig på en klippa och masserade bort min kramp. Efter alla bravader i vattenpölen så åt vi upp resterande av C och H:s fantastiska pastasallad och pratade om livet i allmänhet.
En mycket trevlig dag må jag säga, och jag kommer lägga mig nöjd i en hemskt stökig lägenhet.
(tilläggas bör att stökigheten helt beror på att vi i detta hushåll prioriterar livets goda istället för dammsugare och golvmoppar)


Jag vill höra en öde helg explodera utanför ditt fönster

Jag tänker faktiskt ljuga och säga att jag tar vara på sommaren och har därför lagt ner detta
med bloggandet lite. Men som sagt det är en lögn, men en bra sådan.

Jag drar en kort version av livet som är just nu idag.

  • Jag har börjat jobba på riktigt, märkligt nog känns det inte direkt så, jag har än inte funnit min plats men jag räknar med att det kommer så småningom. Tyvärr lider ju jag av syndromet "nu nu nu, annars är det nog inte bra.." Alltså jag vill känna mig bekväm och redo på en gång. Men jag tror det kommer, trivs med arbetskamraterna så det är positivt.
  • Jag har haft besök av Fröken M i ca en vecka, vi var på cosmonova och såg på sjömonster i 3d, var på parkteater och vandrade omkring i stockholm. Vi drack öl (jag) och firade midsommar i bagarmossen bland massor med trevligt folk.
  • Jag har varit på ön en gång till och firat 100 med mina vänner, det var redigt härligt att hoppa omkring i 80-tals kläder, alla var riktigt snygga måste jag säga. En del som kom har jag inte sett på runt 5 år så det var riktigt kul. vi hade tipspromenad, hela havet stormar och bål. Jag är nog en aningens besviken på att vi valde att välja bort piprussin som är bland de mest märkliga av lekar jag vet. Den är ingen party lek överhuvudtaget och jag är inte hundra på att "vuxna" människor uppskattar den. Men som den var underhållande när man var liten. Jag minns verkligen hur vi var på kalas hos Tunis och lekte vid hennes pingisbord en trappa ner i huset.
  • Jag och syster mellan har kört Sally till stockholm och danderyd/solna kommuner. Det gick alldeles strålande och vi insåg väl att vi underskattat hennes förmåga att rulla på vägen, men överskattat vår kartläsningsförmåga, fast undeskattat vår intuition och magkänsla. Men vi kom fram efter en liten miss i planeringen och begav oss till vatten och SOLEN. det var vi och typ femtio barnfamiljer med hink, spadar, vagnar, kakor och bäbisar.

Nu dags att sova!
Måste dock säga att jag trivs ordentligt bra här.


RSS 2.0