Prinssesor.

Uppdatering är inte min stakra sida. jag som alltid skrev förut.. det är ju katastrof-


Har iaf varit hemma på slottsbacken förra veckan och känt mig som en prinssesa. Mamma vart så glad när hon såg mig så hon började gråta.

Okej jag förtydliga. den 17 åkte jga hem till ön igen för att besöka killen, vännerna och min kära familj. Mamma och pappa hade ingen aning om att jag skulle komma, så när jag står hemma i farstun och mamma kommer in genom dörren blir hon så glad att tårarna rinner. Det slutade med att hon fick gå ut med komposten :)

förutom glädjetårar var veckan till min stora belåtelse. Vi badade, mös, och spelade wii. Allt var som en vecka på ön ska vara. Skönt med ett uppbrott för några dagar.


Efter det har det varit skola skola och skola som har varit på tapten och i mina tankar. Det går segt med mitt pluggande men det går (tror jag).

Film har också varit väldans poppis. Andra köket på övervåningen har en förmåga att skaffa fram filmer som man vill se, och sen ser vi på film. great!


Vad händer annars då? börjar i telefon jouren som röda korset har. Det är speciellt. Är lite små putt på tanterna som sitter med också.. de har lixom fastnat någonstans på vägen och det stör mig. De hakar upp sig på små baggateller som jag anser det. Men förutom det så är det intressant allting. Är väldigt spännande och se vad för samtal man får nästa gång. Läskigt också.


Känner att detta kommer bli ett SJUKT tråkigt inlägg. Det har lixom inte hänt så speciellt mkt.


Jag hoppas att vi snart ska komma igång med våran hobby som vi ska skaffa. Jag och Hanna har upptäckt att vi inte gör ett skit förutom att kolla mailen och allt sådant. Så nu ska vi börja pyssla. Vilket ska bli väldigt kul och se hur länge det håller. Jag AVSKYR att pyssla. Men med mjukstart tror jag nog att det ska gå. Fotoalbum och dylikt.

Hanna förgyllde dock min kväll med att berätta om sin bussresa som var till mkt nöje för en hörande.


Har återigen haft dikussion om homosexualitet. Hur kan det komma sig att människor har så otroligt olika syn på detta? Jag är uppväxt med att alla ser på homosexualitet på samma sätt som jag, men nu blir mina tankar ifrågasatta. Detta finner jag så förvirrande, för i min ide och värld har vi alla samma uppfattning.  Naivt har jag förstått.


Nåväl.. dags att slafa jag är sjukt trött.

Men jag återkommer inom kort. Måste börja få igång detta, eller`?


natti natt.Mörkrost brygg

Det luktar kaffe i mitt rum.. Jag avskyr doften av ikke nybryggt kaffe. Alltså den doft som blir när kaffet svalnat.

Jag klurar på hur man kan dömma ut något så fruktansvärt hårt utan att veta vad det handlar om. Hur man kan påstå sig förstå varför människor beter sig och gör på ett visst sett utan att ha undersökt vad personen egentligen gör. Vad e de för något? Vaför dömma ut så hårt utan att ha en aning?

Människor är lustiga, när de ställs inför val så förändras man. Val gör människor annorlunda. Man kan anntingen upptäcka nya underbara grejer eller så vänder det och blir helt fel.
Människor ställs inför val varje dag, mjölken (fettfri eller med fett) flingor (med eller utan socker) läsken (det finns ju hundra olika sorter) men dte är inte de val jag dillar om. Utan de som kan göra en skillnad. Ett telefonsamtal, ett hej vid rätt tidpunkt. De val vi gör som förändrar oss. Framförallt de val vi gör medvetet för förändring.
Vi vill alla så mkt men det är så lite som vi klarar.. Men det är det lilla som kan vara det bästa.
Det är svårt att få ut i ord vad jag menar.. Dock vill jag påstå att de val vi gör för att utsätta oss för situationer vi inte är på det hela med att klara det är val man ska undvika.

Förändringar är skrämmande. Alla förändringar är inte till det bättre. Vissa är livsavgörnade.
Vad hände egentligen?

de kastar snöbollar i helvetet nu.

Jajjemän.. jag har både städat mitt rum i veckan och varit på gymmet en söndag.. Det som dock inte händer var att jag studerade fast det var min tanke. Men jag menar man kan inte lyckas med allt. ELLER?
Tydligen kunde det inte ske att jag lyckades med det, vilket liv man kan ha.
Trött, grinig och sjukt jobbig lyder helgen ord. Dock har jag varit en zombi på dagarna och levt upp på nätterna. Eller e de vampyrer som håller på med sådant?

I fredags lagade vi mat (vi hjälptes åt, hör och häpna) sen kom nellis kompisar förbi och vi kollade idol. sen gick dem och vi spelade trespel med dimitris hela natten. Jag vann, jisses.. bland de första gångerna jag lyckas med det. Milano borde vara stolt!
Lördagen började sjukt dåligt med uppstigning klockan elva och sen ner på stan med nell. Vi pallade inte att vandra omrking utan gjorde det vi var tvungna till sen gick vi hem och vilade. Börjar vi bli gamla?
Kvällen bjöd på singstar hemma hos Stina. Trotts att tårar fälldes (inte över att alla sjöng så otroligt vackert) så blev festen ett lyckat inslag i en trög lördag. Vi avslutade naturligtvis hårt på kåffein med en tedrink (eller jag för jag är en fjolla som inte dricker öl, lång väg kvar till att bli norrlänning alltså) Giraffen förklarade för alla hur det ska gå till när man önskar en låt. JIsses han borde att fått alla brudar att vända sig till sina killar och gett dem en rejäl snyting.. Tur för Killen att han inte var i min närhet :)
Söndagen idag alltså började med skallebank och migränkänningar. tre ipren gjorde susen och en halv burk med tigerbalsam också naturligtvis.. Sen tvingade Jocke med mig till gymmet. Det gick ganska bra faktiskt. Jag börjar men bara börjar närma mig en trygg posetion på gymmet. Än är det skrämmande mark för mig.

Annars händer inte så överdrivet mkt. Tankar som flyger som alltid. veckans tema är förhållande.. kille, tjej, kille, kille, tjej, tjej.. Vem tycker vad och vem har vad för problem. Ja alltså vi dillar om förhållanden hela tiden och det är bara en massa problem på tv också.. (det är det som skapat denna tedrickar konversation) Vi har väl någonstans kommit fram till att vi inte fattar ett skit.
Jag fattar än mindre än vad jag gjorde innan denna vecka. Jag har killen och det är jag otroligt glad över. det fattar jag dock.. tur är väl det?

Jag har inte bestämt mig ännu hur pass djupt in i allt jag ska gå. Om jag ska dilla rejäla känslor och tankar eller bara det ytliga i mitt liv?
Förslag?

Dags att sova.. upp med tuppen för att besöka gula villan som är ett ställe för psykiskt funktionshiner.. eller hur var det nu? jag har inte lyckas få det där rätt en enda gång och jag har det på papper..
Min toalett har börjat leva ett förbannat liv. dags att ringa skebo som får komma och undersöka om den blivit galen eller hur det står till..

Godnatt mina vänner. Godnatt mina fiender (har jag några?) Godnatt!

löven faller, det är tydligen höst nu!

Det är dags att uppdater sig.. som en viss tjej sa till mig i veckan som var.. vem kan vara intresserad av en annan människas liv. Bra fråga egentligen. Man kan vara intresserad men inte i den bemärkelsen att man läser dennes blogg. Men vad fasen gör man inte för att krydda sitt eget ego ibland?
Man skriver ju mkt för att man tror att andra människor har ett sorts intresse om hur man lever och har det.
Iallafall..
För att förklara hur mitt intressanta liv är för tillfället så kan jag börja med att säga att det inte alls är speciellt spännande just nu.
Jag låssas att jag studerar och är en bra människa, denna bubbla kommer dock att spricka på fredag då vi ska ha grupp möte och dilla om de 4 böcker vi ska ha läst.. haha. Eller hur.
Nej jag måste säga att det är dålig fart på mig. Men när det blir så här mkt så låser jag hela hjärnan. Så jag spenderar tid på att snacka skit, gymma och naturligtvis ta stärkande promenader i regnet (påminner om en kontaktannons). jajjemän, men som sagt allt kommer att spricka någongång och om inte på fredag så gasnka snart ändå.
nog klagat..
Var i Umeå under helgen och hälsade på Jessica tillsammasn med birdie. Vi hälsade även på helena och  camilla och carro kom dit hon med. Japp hela goa glada jänget fanns på plats.
Camilla och Helena ska ha stort tack för den underhållning de förde på söndagen (då de efter två dagars hårt festande krasade fullkomligen, stackars camilla kunde knappt hålla ögonen öppna och magen på plats). Annars var allt kanon, jessica har nu efter vårat besök övergett det primitiva livet och skaffat ett med teknologi.. långkalsongssnubben har dock ännu ett stort underhållningsvärde för min del..
Menmen..
Förutom allt detta så är det som det är med det mesta, borde hinna med en massa saker men livet är inte så spännande om man hinner med allt man vill.. eller? Kommer åka tillbaka till ön om någon vecka. Äta pappas mat och mysa med killen och naturligtvis träffa min stjärna Tuna.
Farväl..
japp det är typ dags att sova (jag som är ledig i morgon och MÅSTE plugga ska som moraliskt stöd till Birdie klippa av en del hår i morgon. Det har dessutom igår färgast rött igen, det är ju höst och man blir så inspererad av alla löven) men jag ska nog tillbringa en del tid till att göra ABsolut ingenting.

Tjpp!

har så mkt jag vill skriva, så många diskussioner att dilla om men jag orkar inte.
Men btw vad fasen hände med det socialaliv man hade och alla vännerna som försvann, vad har hänt? MAn borde enligt erfarenhet hålla alldeles hårt i de vänner man har kvar.

RSS 2.0