hjulen på bussen snurrar runt.

Jag har funderat och funderat på saker som stör mig, för det finns så mycket som rubbar min
sinnes stämning en vanlig dag. Så nu ska jag punkta en lista så jag får ur mig det.
  • Människor som inte respekterar buss chafförer. En som kör buss är också en människa som blir lika glad som vem som helst för ett tack för att du väntade, eller ett leende, eller varför inte ett god morgon klockan sju på morgonen då personen säkerligen redan fått veta att han/hon är sen eller kanske sovit dåligt under natten. Det är för mig helt obegripligt hur man kan springa och stoppa en buss som är på väg och sedan INTE säga tack så mycket för din vänlighet att vänta på mig. FÖRBANNAT ohyffsat!
  • Människor som tränger sig före en, för en dag sedan då jag var i kiosken och på väg mot kassan får en kvinna syn på mig och kastar sig fram mot kassan för att få komma före, hon verkade inte ha bråttom utan var bara allmänt bestämd att jag inte skulle få gå före henne. Detta är ett förekommande fenomen, det är läskigt många människor som trycker sig före en, som om världen gick under om de inte gjorde så.
  • Människor som knuffas när det är många som ska av pendeltåget, det går inte snabbare om man knuffar personen framför en för denne har ca femton andra som står framför och inte kommer någonstans, det gör bara människor irriterade och förbannade. Faktum är att en man skällde ut en annan man klockan sju på morgonen då denne knuffades i rulltrappan (jag förstår det som att killen hade stått på rätt sida).
  • Att det tog ÅR innan man anmälde de JÄVLARNA som misshandlade gamla dementa. Hur i sjutton kan man tycka att det är ett normalt beteende? Vad hände med att sätta ner foten och visa att så gör man inte mot en människa som är helt försvarslös. Bara för att de inte kommer ihåg händelsen efter åt så är det ändå inte okej, tvärt om det är skandal. Ryggrad saknar många.
  • Att det finns människor som går med i varenda förbannad facebook grupp som existerar och tar alla märkliga frågor. Som vilken ras är du? Vilken sagoprinsessa är du? När kommer du ha sex? Vad tänker killar på när de är med tjejen? Vad gör alla tjejer innan de träffar sin kille? Vad är meningen? Finns det ens ras system längre, och vem fan bryr sig om vilken sago prinsessa man är, och vart finns integriteten?
  • Jag är också väldigt frustrerad över människor som lämnar ut allt till allmänheten, det man skriver till en annan kan vara sådant som andra inte bör läsa, till exempel andras privat liv som de kanske har lämnat till dig för de inte hade någon annanstans att vända sig. Inte vill jag att någon ska skriva till någon annan helt öppet om vad jag har haft för mig. Det måste finnas någon måtta på informations flödet. Därför väljer bland annat jag att svara på en del frågor via mail, finns ingen anledning till att berätta för ALLA vad jag tycker och tänker om saker.
I vilket fall som så sitter jag ensam hemma och myser, till skillnad från de flesta andra så har jag en lugn fredag, minns inte när jag hade det sist. Alltid något som händer, men denna gången så sitter jag ensam. Ska snart engagera mig i mina pärlor och dricka ett glas vin. Skulle ha haft en ost också när jag tänker efter.
Lägger in en klassiker!

Airplanes

Jag sitter och väntar på beslut från människor som håller i min framtid.
När det beslutet är taget är allt upp till mig, vare sig det är ett bra eller dåligt beslut jag får i min hand.
Beslutet handlar om jobb, och jobb handlar om att flytta eller ej.
I bland förstår jag att livet är för bra för att vara sant, jag har just skaffat mig en fin fin lägenhet.
Den är liten och charmig och med eget utvalda tapeter (jag och syster granskade länge och väl och valde fritt), den ska målas om på andra väggar, vilket jag inte kan för jag är för kort har jag märkt.
Lägenheten har grannar som verkar allmänt trevliga och en tvättstuga som är skräckfilmsbaserad (den är till och med läskig på dagen). I lägenheten finns ett fint bord och två stolar, det finns en säng och ett skåp som är överfullt med diverese skrot. Och allt annat ska upp på väggarna och eller packas ner. Lägenheten är fin och den är min (och min systers).
Jag har träffat en liten herre, Herr A. Han gör just nu mina dagar trevligare och mer trivsamma, han har sand i sitt snaggade hår och i sina fickor på jeansen och han kan enligt egen utsago byta galon kläder snabbast i världen.
Ja han gör dagarna roligare.
Men så kommer vi till det sista av alla tre, hur ska det bli med lilla mig? Jo kanske kommer jag att bege mig söderut med fåglarna, fast stanna längst med kusten för att bygga mig ett bo där?
Livet och dess oförutsedda ting.
Men jag tror ändå att allt som händer har någon form av mening och orsak, så vem vet, kanske är det just detta som behöver hända för att väcka lilla mig från ett skal av hasselnöt.
jag bjuder på en "white trash" bild..
Tyvärr så snodde min mor och far sin egen kamera tillbaka till Ön så jag har inga större bilder från
förvandlingen av lägenheten. Men de kommer förr eller senare.
I natt drömde jag att jag åt plåt typ.. Den var så vass att mina händer fick märken överallt, jag var blodig, men jag åt plåten. Det var den föda jag behövde.
Mina drömmar har på senare tid eskalerat till något främmande och underligt..
"Can we pretend that airplanes
In the night sky
Are like shooting stars
I could really use a wish right now"

RSS 2.0