the first taste

Hur kan man veta att man är blind?
De sägs att man skall öppna ögonen och se vad man har, men hur skall man veta när det är dags att öppna sina ögon, och kommer man verkligen bli nöjd över vad man ser?
Borde det inte betyda att om man är nöjd så behöver man inte söka efter mera?
Att öppna sina ögon borde också betyda att man ser allt man mist. Vänner, kärlek, tro, hopp, mål och meningar. Men kanske är det inte just det som de menar när man säger att man skall öppna ögonen och se vad man har. Men det borde vara en bieffekt av att öppna ögonen.

Det finns de som önskar det fanns en mall för livet, att detta måste du, detta skall du icke, men tyvärr det finns ingen mall. Det finns tolkningar om hur man borde leva, det finns sätt man kan se på livet som underlättar men en klar och skriven mall finns inte helt ut. Allt det som liknar mallar har kryphål, sätt att ta sig ur och plötsligt ser man att man tappat bort vad som stod på punkt fyra.

Du har ett liv vad vi vet, trotts spekulationer om ljus, Gud och återfödelse, alltså man borde göra det bästa av en situation "som du inte kommer levandes ur". Men det finns så mycket man kan göra, vad är det bästa?

Jag längtar i förtvivlan på hans upprättelse mot livet.

Moonlight dancingMina systrar är min livbojj i livet.
saknar dem otroligt mycket.

Ilska, hemska linser och kvävning.

Saker att slösa värdefull energi på förtillfället. Med andra ord, saker jag är förbannad på.

- Människor som anser att JAG är korkad som inte vill ge mina framtida barn korv, bacon och köttbullar. JAG anser att soja korv tillexempel är ett mycket bättre alternativ än just korv. Ingen bör ge sitt barn KORV, det innehåller ju bara skit, såväl även pulvermos och annat halvfabrikat.

- Människor som  vill ha tillbaka aga in i lagen, och härtill också människor som tycker att trivselregler på en skola är allvarliga att bryta och då nekar en del barn undervisning på eget intiativ. Här hör också de som har en lugna ner sig vrå som är frivillig för barn på skolan (frivillig enligt läraren, men man fångade på bild hur man minsann inte frivilligt tog med sig ett barn och satte den i detta frivilliga rum ändå). Alltså ilskan över de som inte verkar förstå att barn också är människor.

- Att det är halt och ingenting går in i min skalle.
- Att bry sig över idiotiska ting.
- Att pengar inte växer på träd.
- Att resan hem kommer ta halva mitt sparande.
- Att folk inte bryr sig över saker som är viktiga.
- Att göra saker mot sin vilja.
- Att konstant må fysiskt dåligt.
- Människor som skall Svara på mail inte svarar.


JAG ÄR SÅ FÖRBANNAT ARG!!!!!!!

RSS 2.0