Is this war mine to win?

För att vi kan om vi vill :)För att vi kan!
För att han bad om det :)För att han bad om det!För att vi kan dricka öl nu :)För att vi kan dricka öl nu!för att vi har likadana klänningar :)För att vi har likadan klänningar!
Fredagen:
totalt misslyckad i mina ögon, irritation och jobbiga situationer. Saker man inte ville se men var tvungen att se ändå, fulla människor, total blottning av själen, Hostattacker på natten och förbannad, förbannad och en hel del mer ilska.
Lördagen: Rödakorsets inspirationsdag. Sjukt tidig uppgång men det hela blev en ganska trevlig tillställning. Hemma blev det god mat och gott sällskap. Vin och en hel öl. Jag är nästan stolt över mitt öldrickande (jag vet att man kanske inte ska vara stolt över en alkohol konsumtion men ändå, jag ska ju bli socionom, jag ska ju fatta vad öl är, eller? ursäkter gott folk) Mys för hela slanten. Mådde bra efter fredagens ilska. Kände att jag släppte ut allt och kom på att jag ska sluta vara arg och bara tänka posetivt.
Söndagen: Migrän, skyltsöndag och en massa ledsna renar med kompisen på grillen (jag fattar inte det där, bura in två renar för att sedan grilla en tredje på grillen och sälja, vad fasen, djurplågeri.) hemmåt gång med ännu mer migrän, slockna i soffan efter en god julemiddag som jag själv kirrade ihop. Mera mys med korridoren, tända ljus och julmuffins som jag slängde ihop för att jag var på gott humör trotts migränen. (jag har en skum migrän, jag kan hålla mig igång så länge det molar men så fort det kommer starka smärtor blir jag sjuk som en gris.)
Pallade inte att se filmen utan sitter nu här och mår ganska dåligt i skallen men ska krypa till kojs snart.
Fler posetiva tankar denna dag trotts ett jobbigt samtal.

Alltså denna helg har varit helt okej, varken mer eller mindre utan bara helt okej. Det känns som om skolan kommer att ta över mitt liv denna vecka och det känns bra. Väldigt bra faktiskt. KOmmer att ha väldigt mycket att göra, skola, ssr och telejour. Det kommer att bli bra detta tror jag. Jag bestämmer att det ska bli bra :)

Behöver en semester! Rymma någonstans kanske? Leva på hemlig ort under hemligt namn och ha ett super hemligt liv. Lite som desperata, där alla känner alla men alla har hemligheter? Hmm..

Livet gott folk är lite klurigt, det svänger och vrider och vänder på sig. Det blir typ aldrig som man tänkt sig. Om jag hade trott att jag skulle befinna mig här för två år sedan hade jag skrattat och blivit hysteriskt galen. Men livet svöngde och här är jag. Jag trivs.. Snöriket Skellefteå, kyla och hala gator. Varma människor. Det gämnar ut sig. Det brukar ofta göra det i slutändan.

Måste baka mera. Känner att jag verkligen kommit in i mitt 35 åriga liv med tre barn, sträng och hemmafru. Japp det är en som tror att det egentligen är så det ligger till med mig. Att jag är 35 och har tre barn. Det är sjukt vad kul man kan ha på en annan människas bekostnad. Ska fortsätta att dilla i honom saker. Inte så snällt men det var han som började med att tro att jag är så mkt äldre än vad jag är. HAHAHAHA..

Fick förresten veta en sak om min barndomskompis i går, det var inte ett dugg förvånande. Jag anser att detta förklarar typ allt. Tänkte på detta fenomen (det jag fick veta igår) för ett tag sedan, kom att tänka då att det nog troligen kan ha varit så. Och aj så rätt jag hade.
Analysera mera. Fast det smittar vist.

Att vända kappan efter vinden, jag är less på sådana människor som inte bara kan vara en.. Eller?

Sjukt tråkigt inlägg tror jag men jag orkar inte skämta..migränen stör.

Kram och godnatt gott folk.Sail away with me.


Mother Natur and Develina.

Vilken underbar kväll det blev.
Pratade med Mother Nature för första gången på över ett år. Sist var när hon dillade om att komma till sverige och hälsa på typ samma dag. Men så blev inte fallet.
Jag hade tur att hon hade en förskylning ( som hon tog ormgift mot, hon är lite galen dock, när hon försökte förklara grejen för mig så blev allt bara ännu mer snurrigt) annars hade vi nog inte hunnit prata. Hon jobbar och hjälper hela tiden.
Hon fyllde mitt hjärta med enormt mkt kärlek för att låta sådär äckligt patetisk och jobbig. Hon är bra MN, väldigt bra. Hon är en klick människa, och man behöver ingen stor dos av henne för att förstå att allt är som det bara är. Hon är lika giftig som rolig. Hon kan skratta och säga på fullaste allvar att världen är skit men att vi alltid ska kämpa för att få den vacker. (jo jag har en egen liten kärleksförklaring till henne just nu)
Förstår inte varför jag har dragit mig så mkt för att ringa bara. Dock kommer det bli en saftig räkning då jag ringt från svensk mobil till tysk mobil i 40 min. Men det var det värt.
Som alltid dillade vi om att ses snart, detta kommer troligen inte att ske på länge mne ändå, det är bra att planera ibland. Funderar på att kidnappa henne till mallis och bara vara i en vecka eller två. Men då måste värmen komma tllbaka dit först ordentligt.

Är så less på min förskylning nu så det är inte klokt. Jag blir helt galen. Hostar hela tiden, har dock skaffat hostmedicin mot slemmet så det ska jag bli av med iaf. Men ändå, det börjar bli ganska jobbigt att sitta och hosta och snörvla hela tiden och alltid ha med sig ett apotek med ibumetin, nässpray och en massa annat smått och gott för att hålla mig flytande.
Att ta en paus just nu är inte att tänka på en gång, så mkt man ska lära sig och så mkt man ska förstå. Men vad göra? det är otroligt intressant allting, men man börjar förstå att allt inte är som det står i lagen iaf. och att lagen är sjukt knepig i vissa lägen.
Men kul är det och det håller en i gång iaf.
Försöker vila på kvällarna och ta det lungt, går en kort prommis och sen bara jag sitter och glor. Utan den vilan kommer jag nog aldrig att bli frisk. Det är min sanna tro.

Nog dillat, skönhetssömnen får man inte missa (gudarna ska veta att jag behöver den just nu då jag ser ut som det vrak jag är)

Godnatt sorkar och töisar.

Older chest!

Jag hittade ett gammalt inlägg som jag en gång skrev på ett annat ställe. Varför känns det som om min historia upprepar sig? Varför tycker jag att detta var av värde då och så även nu? Det är spännande att se en utveckling, men också skrämmande att se att det fortfarande faller lika nu som då.

Vi klär ut oss, vi lägger på en mask, vi går rakt in i roller.
Vi vet exakt vilka vi är, vilka vi spelar, vad vi inte visar, hur vi talar och hur vi tiger. Vi letar tillfällen där vi kan visa upp vilka vi egentligen är, men de finns egentligen inte.
Det är rollerna som gör oss, människorna omkring oss, deras förhoppningar på oss. Det de tror att vi är. När det lärt sig en sanning vägrar de släppa de andra in på livet. Vi kan inte vara mer än en roll inför en människa. Då havererar systemet, då blir det osämja, då blir marken ojämn.
Vi kan bara vara en, men vi kan vända på kappan.

Det är dragkamp mellan världarna. Alla gömställen har försvunnit. Det som en gång ansågs som trygghet existerar inte längre. Det varma det goda det underbara det som var gömstället är borta. Det blir tungt att aldrig riktigt veta vilket håll hem är. Vad som ska sägas och göras. Det blir bara fel. Ord blir fel, allt blir fel.
Det slutar med att man bara glor, man kan inte minnas vem man var, för man är så trött på att slita sig själv i stycken i varje korsning som dyker upp.
När lär man sig? När kommer man fram till svaret och sanningen?
När slutar världen att gunga?I've been having dreams and visions
in them you are always standing
right beside me
I reach out for your hand

Jag borde försöka förstå, spara allt och förstå vad som en gång var och vad som nu är.
Livet mina vänner är något spännande och ganska lustigt.

då/nu var/är en tillfällighet.

Home sweet home.
Mjällom i helgen, och Övik.. och vilka äventyr.
Jag och Birdie anlände ganska sent på fredagen, fick sätta oss ner för soppa och vitlöksbröd. Det kallar jag service och trevligt intiativ. Efter et blev det idol och lite små pyssel. Sov som en stock.
Dagen efter (då min förskylning hade satt sig på halsen) åkte vi tidigt (senare än planerat men ändå tidigt) till övik. Det är en timmas resa dit och Birdie körde.. Nära döden upplevelse..
Väl i Övik så badade vi på paradisbadet. Jag och Birdie lyckades skada oss, hon skallen och jag min armbåge. Det är ett under att rumporna klarade sig dock med tanke på rischkanorna.
vi åkte ring, eller ringen åkte själv före och vi efter. Vilken miss i planeringen det blev. Men kul var det.. vi och alla andra.
Sen åt vi mackor och drack kaffe.
Efter det gick vi på relax avdelningen, badade bubbelpool läääänge och ordentligt. Vi bastade även bland annat i ångbastun med goda grejer för luftvägarna.. Inte illa. Bastu är dock inte min grej, sitta och svettas i grupp är läskigt. Men kul hade vi och rena blev vi.
Väl därifrån så gick vi för att käka. det blev kina food tillsammans med mackan. Jag fick panik på några andra vuxna människor som betedde sig som fjorton och fick lov att skälla på dem.
Sen gick vi och drack kaffe, efter det gick vi på Harrys och kolla fotboll. Sen blev det stat. Sen hemmåt!!!! Skönt att sen få komma hem och bara soooova. Men innan dess hann vi köra på fel sida av vägen helt i osam. Det var inte lika kul när man tänker på det som det var då när vi upptäckte detta på den snorhala vägen i tjock dimma.
 Duns i säng och sen upp med tuppen (knappt med röst) och sen iväg till skellhell igen. 5 timmar på en buss har dock satt sitt i baken på mig.
Men mys hade vi. Väldigt mkt mys. Det var skönt att få komma bort och iväg och sen med Birdie blir det sällan fel.

Hemma iaf, började baka på en gång, tortano..

Måste baka mer i morgon, ska bara hitta något nytt att baka, något jag inte gjort förut. Vad?? förslag?

Tanken är att jag ska sova nu, men jga orkar inte borsta tänderna.. För om jag ska ha tag på min tandborste måste jga packa upp min väska och det innebär en massa pyssel. Men vad göra?

Dags att sluta fundera och tänka man tjänar inte på det. Man ska åtminstone allt som oftast akta tungan och låta tankarna sjunka i sig själv innan man hänger de på vädring i luft som är alldeles för skör för att kunna klara av tankar.

Lev varje dag som om det vore din sista.. Det där går inte. Förstå hur mycket man skulle göra som inte skulle vara rätt i sådana fall. Den som kom på detta måtte varit knäpp. Tänk på saken, man skulle bli galen om man skulle leva varje dag som om den vore den sista.
Shoppa, äta vad man ville, älska, hata, leka, sova, bara vara, skita i allt, bry sig för mkt. Jisses...
Galenskap!"I wanna love you, but I better not touch
I wanna hold you, but my senses tell me to stop
I wanna kiss you, but I want it too much
I wanna taste you but your lips are venomous poison
You're poison running through my veins
You're poison, and I don't wanna break these chains"

Det finns mkt som man glömmer, och det finns mkt som man minns. Sålla väl, sålla för allt vad du är värd. Och det lilla som du kan komma på som är vettigt att minnas, lev vid det, tillåt andra att förstå vad som för dig varit viktigt och lärorikt. Låt andra människor få bo i ditt hjärta och bli nya minnen tillsammans med dig. Skapa en historia, inte för andra utan för dig. Du behöver inte ändra livet för miljoner av människor, men kanske för en, dig själv. Lev ett liv som känns betydelsefullt. Göm dig inte under kriser, låt andra hjälpa dig de kan ha mer kraft än vad du själv ensam har. Bli en människa som betyder något för dig. Varje dag är en ny dag som är lika viktig som alla de andra dagarna. Planera väl. Tillåt kärleken vara i ditt liv, släpp ut ilskan när den kommer, bär aldrig överskott av ilska, det tynger för mycket. Låt människor få bo i ditt hjärta, och låt människor få ha dig i sitt.
Tveka aldrig, du är värd mer än vad du tror.

The end of the world.

I morgon gott folk åker jag till mjällom. (världens ände)
Jag och Birdie ska mysa och bada (om inte ovälkommet besök kommer förståss, vilket vi tror och detta förstör hela tanken men vad göra?) På fredagkvällen blir det dock mys och självklart idol. Hur jag nu ska överleva att inte skrika och svära, jag har förstått att det inte är vad man gör hos människor som är relativt främmande. Men det ska nog gå, eller? Önska mig lycka till.
Lördagen väntar bad (eller?) och utång. Allt är nerpackat och allt planerat (hoppas jag, för jag är på skrämmande mark och förlitar mig helt på Birdie).
Söndagen blir det hemmåt gång.
Även om jga kommer att sakna kära villagatan (jag har blivit en parasit som bara vill vara hemma och mysa jag, hualigen) så ska det bli sjukt skönt med miljöombyte, släppa stressen och allt runtomkring, kan behöva resan luften i skallen. Dessutom slår det aldrig fel med att tillbringa en helg med Birdie :)

Jag gillar parenteser bara så att ni vet. Min nya grej.

Veckans fråga blev till månadens problem som utvecklade sig till ett livslångt sökande av svar.
känns skönt att man vet att man alltid kommer att behöva tänka. Jobbigt när tankarna försvinner (som om de kommer göra de för vissa av oss)

Funderat mycket på vänskap iallafall dessa dagar. Som så många andra i mitt liv.
Kom på att Vänner är ingenting man får, de kommer inte heller bara till en. MAn hittar människor som mna upptäcker är lite annorlunda än andra, lite bättre kanske man kan säga och sen hoppas och kämpar man för att det ska kunna bli en vänskap. Allt verkar så självklart men jag har kommit på att det verkligen inte är det och att missförstånd så förbannat lätt uppstår.
Det är dock alltid svårt när det finns människor i omgivningen som INTE är omtycka av en själv. Det ställer till massvis med skit. Men vad göra? man kan inte älska alla har jag förstått.

Nog snackat om all skit och tankar. (ibland kan man fundera på om man skriver annat än deppressiva tankar, och det var ju det som var hela poängen att det inte skulle ske här då jag blivt tillsagd att rycka upp mig och sluta vara sådant)

Livet är en bra grej iallafall. Det är bra att leva. (sen kan man fråga varför man ska misshandla sig själv hela tiden, men det är en annan sak och nog snackat om sådant som sagt)

"Words are flowing out like endless rain into a paper cup,
They slither while they pass, they slip away across the universe
Pools of sorrow, waves of joy are drifting through my open mind,
Possessing and caressing me. "

I had to break the window!

Snaska eller traska, plåtluder och hockeyhora. Se vad man kan lära sig för nåe när man bor i korridor.
Det är illa detta, mitt vokabulär är illa nu.

Så vad har hänt?

Jag har helt tappat kontrollen över mitt humör.
Jag har lyckads blivit lullig (kanske tillochmed lite mer än så) på ca tre glas vin (dock stoppat där)
Städat rummet.
Blivit full i skratt pga en lärares förbannade dialket.
Trott att jag är totalt galen som inte fattar ett skit av min rättskunskap.
Förstått rättskunskapen.
Skrattat.
Bakat kärleksmums som tydligen kan heta snoddas kaka.
Varit i tankar.
Gått med alledels för hala skor på alldeles för halt underlag.
Lyckats att inte halka.
Blivit förskyld igen.
Skrutit om mina underbara mackor.
Lekt med dialekterna.
Busat.
Kännt mig ur form och helt sanslöst miserabel.
Skapat mig egna förbannade problem IGEN.
Köpt pennor.
Hittat kryphål i livet.
Förstått att jag har sjukt mkt bevismatrial.
Bommat film.
Sett sista avsnittet av heroes i sesong ett.
Tappat minnet (?)
Förståt ett och annat om vänner.
Klurat ut att mitt primära kärleksspråk är kvalitativ tid.
Också då kommit på att det inte handlade om kärleksfulla handlingar.
Dillat om kärleksspråket i evigheter.
Tappat hungern.
Fått tillbaka aptiten igen.
Jag har alltså hunnit en hel massa skit. 
Egentligen så MÅSTE jag studera varje jäkla sekund av min underbara vardag. Allt snurrar på som alltid med en massa nya funderingar och nya kunskaper om allt.

Helt förälskad i fiona Apple. Hon är kanoners.

Vad sjuttsingen ska man köpa till alla i julklapp?
AHHHHHH...PANIKEN.

Vad händer förutom allt detta då?
Inte ett skit :)

Dörren är öppen men elstängslet är uppe.


Det står sig klart för mig att vissa människor alltid ska ha så andra rättar sig efter dem. Det står mig förbannat klart att livet inte kretsar runt dessa människor trots deras egna tro om detta. Det står mig också klart att vissa människor blir "gulliga" för att de är så korkade. Hur kan detta komma sig? Korkade människor ska väl inte vara så jätte söta och roliga? Eller skrattar man bara åt dem?

Jisses. Jag tänker för mkt!

Nåväl.
Förutom all skit jag skriver så är jag nöjd med min tillvaro.
Jag trivs som fisken här, lite hemlängtan dock av dess olika anledningar.
Skellefteå är vackert nu, det är vitt och det är kallt. (kallt är hemskt men ändå, men ändå)
Att halka omkring är en utmaning på vardagen.
Skolan är sjukt svår men trivsam, ny grupp nya möjligheter. Skolan har sina upp och ner gångar, nu handlar det egnetligne bara om att hålla sig på en jämn nivå.
Livet är bra, livet är värdefullt. Livet är livet och det ska levas här och nu, inte sen och då :)

Natti!


hunger hurts.Don't you plead me your case,
Don't bother to explain
Don't even show me your face,
'Cause it's a crying shame
Just go back to the rock from under which you came
Take the sorrow you gave,
And all the stakes you claim,
And don't forget the blame

I got my feet on the ground and I don't go to sleep
to dream
You got your head in the clouds and you're not at
all what you seem
This mind, this body, and this voice cannot be
stifled by your deviant ways
So don't forget what I told you, don't come around,
I got my own hell to raise


Vist är det störande när någon bara lägger upp en förbannad text på sin blogg. Men den säger just nu allt.
Natti natt folket.

You feed the beast I have within me

You fondle my trigger, then you blame my gun

Är så trött men vill äta men orkar inte.. Ska duscha och förbereda skallen på tidiga mornar och massor av studier.

Såg just hairspary.. den var bra, eller det var pepp musik och allt blir ju såååå bra, skönt med hjärndöda filmer med gott slut. Då får man fina drömmar va?

Det finns människor och det finns människor. Jga börjar sakta men säkert förstå att vissa finns där när man verkligen behöver dem, de sviker inte från sidan och lämnar ensam med livet. De finns och de existerar och hjälper till när luften försvinner.
Syrgas
Lyckopiller
C-vitamin kur
Marinerade vitlöksklyftor
Oliver
kuddkrigsfjädrar
rosa moln
det lyckliga skrattet.
De är människor som passar in just där man behöver dem. Människor du INTE skulle svika själv, människor man hoppas alltid kommer att leva.
Man behöver inte många, man behöver inte prata jämt, man behöver inte bevisa något. Allt man måste är att släppa på allt och förstå att kärlek kommer i så många former.

Det är vinter här nu, eller det man skulle kalla vinter på ön. minus sex grader. Detta betyder dock inte vinterskor och sjukt mkt kläder, det betyder HÄRDA! för än är det inte vid sin brytningspunkt. det kommer bli så mkt värre.
HÄRDA, andas, halka inte... bara njut.

Time for me to go to bed.

Tack pajen :) det var fint och uppskattat.


How many times do I have to say
To get away-get gone
Flip your shit past another lass'
Humble dwelling
You got your game, made your shot, and you got away
With a lot, but I'm not turned-on
So put away that meat you're selling


Hon är bra gott folk.

Musiken gör mig fri (?)

I'm gonna make a mistake
I'm gonna do it on purpose
I'm gonna waste my time
Cuz I'm full as a tick
And I'm scratching at the surface
And what I find is mine
And when the day is done, and I look back
And the fact is I had fun, fumbling around
All the advice I shunned, and I ran
Where they told me not to run, but I sure
Had fun, so
I'm gonna fuck it up again

Jga har hittat en ny människa att lyssna på. Fion Apple, hon skriver som jag känner just nu. Skönt att slippa tänka och bara lyssna och känna.

Det kliar i min kropp. DET redigt  KLIAR i min LILLA kropp. Jag håller på att bli fullkomligen galen.
Ska ut och gå snart men först ska Birdie komma hem med ingredienser så jag får laga mat till henne och till två andra i korridoren som inte kan eller orkar laga mat idag. I morgon blir det sjukans tur att bjuda :) Härligt med korridor. Jag trivs. Det är bra här. Jag ska sluta klaga på små saker och sluta drömma mig bort i en värld helt fri från allt.

Tjipp-

He got med stoend.

"Blue, blue windows behind the stars,
Yellow moon on the rise,
Big birds flying across the sky,
Throwing shadows on our eyes.
Leave us"
Allt som citeras måste ha citat tecken (se vad man kan lära sig på högskolan)


Det nya livet har börjat nu. Jag har gått ut hårt och verkligen pluggat (hahahaha) och börjat att träna igen (hahahaha) Allt detta är sant men man kan alltid vrida och vända på orden.. Det är det som är det fina med detta med att ha startat ett nytt liv IGEN. Dock har vi varit kanon bra på våran uppgift om mannen.. Verkligen nöjd med papprena vi skrivit :)

Halloween partaji huset i kök två i lördags. Mkt mkt lyckat må jag säga. Även om det nu råkar komma sig att både jag och Birdie blev hårt straffade. Banan intryckt i käften, Öl över hela mig... Livet livet.. Vi var fyra personer som var tvungna att byta om efter att ett lååååångt krig hade förts. Trotts detta var det långt i från slut där. Menmen..
Pajen var en av de ansvariga för denna brakfest. Hon var väldigt klockren som den vackraste (?) lucian jag någonsing sätt. Mkt nöje.Det man kanske inte direkt hade förväntat sig var att hela festen skulle hamna i korridoren, men kanske är det detta som kallas korridorsfest?
Gött var det iaf...
var utklädd till grynetssyster; den riktiga prinsessan. Jag anser att grynet är väldigt skrämmande, även om karaktären är bra så är hon för mig en läskig person.

Har äntligen fått min gubbrock.. alltså Neil Young och njuter för fullo på mitt rum just nu.

Snön har fallit här och sköljs nu bort med regnet. Det innebär gott folk att skridskorna ska på i morgon då jag kommer att halka som en idiot när jag går utanför dörren. Skönt att jag bara ska till gymmet då...eller? Måste köpa te.. Går omkring och snor av alla just nu. Det är inte direkt ett dröm senario för mig som har stulit en enda penna i mitt liv (om man inte bortser från allt jag Ikke frågat om lov om då att ta) så jag MÅSTE köpa det i morgon.

Allt snurrar där uppe som vanligt.. det står inte still och allt verkar bara eskalera hela förbannade tiden. Få det att sluta och försvinna!

Livet är konstigt, när man minst anar det drabbas man av sjukdom och dör (optimisten gick och la sig) Det är dags att ta hand om det lilla man har.. På torsdag bjude rjag på tårta, det är bara det som gäller nu. Livet!

som förtrollad av yttre och innre ting.
Som förstummad av
rörelse.
Som förlorad i
ingenting.
Men inte
dum.
Men inte
döv.
Men inte
riktigt helt.
Helt
okontrollerat.
Helt
försvagad.
Helt
borta.
Trycket i
bröstet.
Trycket i
huvudet.
Trycket så fruktansvärt ihärdigt.
Sjuk av
förtrollningen.
Sjuk av
de tysta rörelserna.
Sjuk av absolut ingenting.
Det var kört redan innan dagen efter.


virvlande dårar.

Dagen som var och gårdagen som aldrig kom till skott.

Jajjemän hörreni, nu ljusnar det för mig om mina fältstudier, Bolivia it is.. eller? hoppas iaf.
Jag vill gärna åka iväg och uppleva allt detta. Birdie och jag upptäcker världen, kan inte bli annat än spännande. Kan inte bli annat än fruktansvärt skumt. Men detta är en underbar tanke och ide. Jag lever lite grann på hoppet för tillfället nu. Allt annat verkar inte direkt gå min väg.

Verkligheten har gått ganska bra när det kommer till skola och dylikt, känns bra. I morgon blir dock en sådan där underbar mastodont dag med bara massa pluggande.. Sjukt tråkigt men vad ska  man göra då? Så länge gruppen är på topp så är det bara att le, för då blir det bra.


Minnen kan var så betyngande även om det är bra minnen, roliga minnen, underbara minnen. Ibland fyller de dock ens vardag till den gräns att man får svårt att fokusera på det som är här och nu.
Minnen är som klister i det förflutna, man kommer inte ifrån dem om man inte förtränger. Förträning äter själen, så vad göra när man inte orkar minnas allt längre? trotts att det är bra minnen?

Homosexualitet är något jag har diskuterat många gånger.
Någon sa till mig en gång att skönhet inte ska igroneras. Detta finner jag väldigt bra sagt, skönhet varesig det kommer från en vas eller en kvinna eller man så ska det hyllas. Det blir dock jobbigt om alla människor inte kan uppnå skönhet dock. fast samtidigt alla har olika smak, eller nästan alla iaf.
Nåväl.. nog dillat för kvällen.

Halloween kalas på lördag.. Inte illa. det kan nog bli kanon, men dock misstänker jag att min kostym kommer att vara ytterst diskret för jag är som alla redan har förstått en tant med ett ikke existerande barnasinne kvar. Sådäså!
Men jag tror på att detta kan bli en historisk kväll :) lika bra att uppnå höga mål..

Time for med to sleep!
Sleep tight you people.

Det finns inga prinsessor mer
Kan vi sluta leka det
Det finns inga soldater mer
Kan vi sluta leka det
Och hon slutar le

RSS 2.0