Jag vill höra en öde helg explodera utanför ditt fönster

Jag tänker faktiskt ljuga och säga att jag tar vara på sommaren och har därför lagt ner detta
med bloggandet lite. Men som sagt det är en lögn, men en bra sådan.

Jag drar en kort version av livet som är just nu idag.

  • Jag har börjat jobba på riktigt, märkligt nog känns det inte direkt så, jag har än inte funnit min plats men jag räknar med att det kommer så småningom. Tyvärr lider ju jag av syndromet "nu nu nu, annars är det nog inte bra.." Alltså jag vill känna mig bekväm och redo på en gång. Men jag tror det kommer, trivs med arbetskamraterna så det är positivt.
  • Jag har haft besök av Fröken M i ca en vecka, vi var på cosmonova och såg på sjömonster i 3d, var på parkteater och vandrade omkring i stockholm. Vi drack öl (jag) och firade midsommar i bagarmossen bland massor med trevligt folk.
  • Jag har varit på ön en gång till och firat 100 med mina vänner, det var redigt härligt att hoppa omkring i 80-tals kläder, alla var riktigt snygga måste jag säga. En del som kom har jag inte sett på runt 5 år så det var riktigt kul. vi hade tipspromenad, hela havet stormar och bål. Jag är nog en aningens besviken på att vi valde att välja bort piprussin som är bland de mest märkliga av lekar jag vet. Den är ingen party lek överhuvudtaget och jag är inte hundra på att "vuxna" människor uppskattar den. Men som den var underhållande när man var liten. Jag minns verkligen hur vi var på kalas hos Tunis och lekte vid hennes pingisbord en trappa ner i huset.
  • Jag och syster mellan har kört Sally till stockholm och danderyd/solna kommuner. Det gick alldeles strålande och vi insåg väl att vi underskattat hennes förmåga att rulla på vägen, men överskattat vår kartläsningsförmåga, fast undeskattat vår intuition och magkänsla. Men vi kom fram efter en liten miss i planeringen och begav oss till vatten och SOLEN. det var vi och typ femtio barnfamiljer med hink, spadar, vagnar, kakor och bäbisar.

Nu dags att sova!
Måste dock säga att jag trivs ordentligt bra här.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0