då/nu var/är en tillfällighet.

Home sweet home.
Mjällom i helgen, och Övik.. och vilka äventyr.
Jag och Birdie anlände ganska sent på fredagen, fick sätta oss ner för soppa och vitlöksbröd. Det kallar jag service och trevligt intiativ. Efter et blev det idol och lite små pyssel. Sov som en stock.
Dagen efter (då min förskylning hade satt sig på halsen) åkte vi tidigt (senare än planerat men ändå tidigt) till övik. Det är en timmas resa dit och Birdie körde.. Nära döden upplevelse..
Väl i Övik så badade vi på paradisbadet. Jag och Birdie lyckades skada oss, hon skallen och jag min armbåge. Det är ett under att rumporna klarade sig dock med tanke på rischkanorna.
vi åkte ring, eller ringen åkte själv före och vi efter. Vilken miss i planeringen det blev. Men kul var det.. vi och alla andra.
Sen åt vi mackor och drack kaffe.
Efter det gick vi på relax avdelningen, badade bubbelpool läääänge och ordentligt. Vi bastade även bland annat i ångbastun med goda grejer för luftvägarna.. Inte illa. Bastu är dock inte min grej, sitta och svettas i grupp är läskigt. Men kul hade vi och rena blev vi.
Väl därifrån så gick vi för att käka. det blev kina food tillsammans med mackan. Jag fick panik på några andra vuxna människor som betedde sig som fjorton och fick lov att skälla på dem.
Sen gick vi och drack kaffe, efter det gick vi på Harrys och kolla fotboll. Sen blev det stat. Sen hemmåt!!!! Skönt att sen få komma hem och bara soooova. Men innan dess hann vi köra på fel sida av vägen helt i osam. Det var inte lika kul när man tänker på det som det var då när vi upptäckte detta på den snorhala vägen i tjock dimma.
 Duns i säng och sen upp med tuppen (knappt med röst) och sen iväg till skellhell igen. 5 timmar på en buss har dock satt sitt i baken på mig.
Men mys hade vi. Väldigt mkt mys. Det var skönt att få komma bort och iväg och sen med Birdie blir det sällan fel.

Hemma iaf, började baka på en gång, tortano..

Måste baka mer i morgon, ska bara hitta något nytt att baka, något jag inte gjort förut. Vad?? förslag?

Tanken är att jag ska sova nu, men jga orkar inte borsta tänderna.. För om jag ska ha tag på min tandborste måste jga packa upp min väska och det innebär en massa pyssel. Men vad göra?

Dags att sluta fundera och tänka man tjänar inte på det. Man ska åtminstone allt som oftast akta tungan och låta tankarna sjunka i sig själv innan man hänger de på vädring i luft som är alldeles för skör för att kunna klara av tankar.

Lev varje dag som om det vore din sista.. Det där går inte. Förstå hur mycket man skulle göra som inte skulle vara rätt i sådana fall. Den som kom på detta måtte varit knäpp. Tänk på saken, man skulle bli galen om man skulle leva varje dag som om den vore den sista.
Shoppa, äta vad man ville, älska, hata, leka, sova, bara vara, skita i allt, bry sig för mkt. Jisses...
Galenskap!



"I wanna love you, but I better not touch
I wanna hold you, but my senses tell me to stop
I wanna kiss you, but I want it too much
I wanna taste you but your lips are venomous poison
You're poison running through my veins
You're poison, and I don't wanna break these chains"

Det finns mkt som man glömmer, och det finns mkt som man minns. Sålla väl, sålla för allt vad du är värd. Och det lilla som du kan komma på som är vettigt att minnas, lev vid det, tillåt andra att förstå vad som för dig varit viktigt och lärorikt. Låt andra människor få bo i ditt hjärta och bli nya minnen tillsammans med dig. Skapa en historia, inte för andra utan för dig. Du behöver inte ändra livet för miljoner av människor, men kanske för en, dig själv. Lev ett liv som känns betydelsefullt. Göm dig inte under kriser, låt andra hjälpa dig de kan ha mer kraft än vad du själv ensam har. Bli en människa som betyder något för dig. Varje dag är en ny dag som är lika viktig som alla de andra dagarna. Planera väl. Tillåt kärleken vara i ditt liv, släpp ut ilskan när den kommer, bär aldrig överskott av ilska, det tynger för mycket. Låt människor få bo i ditt hjärta, och låt människor få ha dig i sitt.
Tveka aldrig, du är värd mer än vad du tror.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0