Den som är fattigast vinner.

Okej jag är seriöst trött på att hitta olika små ursäkter för att slippa studera. Tyvärr tror jag att verkligheten kommer att göra ett ganska läskigt och skrämmande uppdykande i mitt liv inom kort.

Jag har iallafalla lycktas att städa toan. Mkt imponerad över min effektiva städteknik. Tillochmed moppat golvet där inne. Kiruna tog ett snabbt beslut att vi skulle dra ut soporna där de bör vara istället för i vårat kök. Jag nappade snabbt och bar sopor undertiden jag pratade med mor min som hade råkat skicka ett sms av misstag. Mor är inte alltför teknisk, jag tror att hon fortfarande har problem med den "nya" fjärrkontrollen.

Har även lyckats vila en aningens. Man blir trött. Giraffen hjälpte mig att kirra en ny termos på ÖB.. den jag hade innan läckte. Hon i kassan var nog välkänd med detta problem då jag tillochmed slapp visa kvitto. Men om man nu är på öb som inte ligger i centrum direkt så valde vi att vandra omkring där i ca en timma.. :) Giraffen är lite av en brud iden bemärkelsen, han blir lika exalterad varje gång han hittar en fin kruka med matchande stenar. Mkt kul. Hittade två muggar och matchande fat. Känner mig inte ett dugg rikare för att jag lyckades slösa en massa pengar på relativt onödiga ting.

I morgon kommer det bli grupp date. Min grupp, eller Pigas grupp för att vara korrekt. Den som är hela 23 år gammal måste naturligtvis vara gruppledaren.. detta ser vi som en självklarhet i gruppen, iallafall hon. Nåväl vi ska ses i morgon över vin och spel. det var tal om fia med hut, men jag tror vi kom på bättre tankar. Att hutta kan sluta i katastrof.. Det ska bli redigt roligt att få göra lite grejer.

Nej välsigne er alla och massor med kärlek, klockan är mkt och mina ursäkter rinner ut i sanden.
Bye

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0