tomorrow morning.

Människor är lustiga varelser. Man skall konstant akta sig för att beblanda sig med de som är lite mer skumma än andra.
Man skall ALLTID passa sig för vad man säger och till vem naturligtvis. Mycket viktigt att upprepa.
Man skall också alltid akta sig för att bli uppfattad på fel vis. Detta är ett stort problem då man ytterst sällan vet hur människor kommer att uppfatta en.
Med dessa små rader skrivna hoppas jag att alla tar till sig detta och passar sig. Trotts att det tillhör en av livets tråkigare bitar. För vem har egentligen lust att springa omkring och akta sig för någon anna konstant, att bli miss upfattad.
Man skall också alltid komma ihåg, att det som var igår var igår och inte idag. Innebärande, en människa kan verka snäll mot dig idag, men i morgon är det faktiskt en ny dag. För att undvika detta problem så är det alltså lättast att bara låsa in sig.

Det är en Bitter Asta som går til sängs ikväll.
Efter en dag med flummiga lärare och SEGA lärare som bara snurrar till allt för en.. Så är jag BITTER som gamkärring. Har helt tappat lusten för detta med att studera på högskola. Det suger med gämna mellanrum.

Också har funderingarna kommit till mig om att bli uppfattad fel. Detta styr man inte alltid över har jag kommit fram till. (vist har jag huvudet på skaft) Alltså inte en ny fundering eller slutsats bland folket. Men ändå.
Troligen kommer allt bli en jäkla härva för att jag sköter mig fullkomligen exemplariskt. Jag ger mig inte i deta läget, man skall inte säga en sak och sedan bevisa starkt att man är full av skit och inte kan stå för nåe..
Ehh BITTER var det.
Ha överseende med mig denna kväll.

Tankarna flyger till mina vänner i Chile. SJukt vad jag saknar dem.. Önskar jag vore där och kunde få bara hänga lite. Skulle vara guld just nu när det är svinkallt ute.
Jo jag minns allt när vi var små eller yngre. Lättare då, nej, men annorlunda. Ibland vill jag ha tiden tillbaka.

God natt (se där jag kan skriva isär de små förbannade oren)

Idag är inte i morgon och det är jag glad över.


criminal

(jo om moson fick bestämma så är ja tydligen det, men det får han ikke)

Nu är jag less
på frågor om mig själv. Har svarat så sant som det bara går på dessa frågor. jag kommer inte att bli antagen känns det som just nu. Får väl skicka med ett kort och hoppas att mitt strålande leende skall blända dem så pass mycket att de känner att det inte kan låta bli att leva utan mig..?
Nåväl, skallen snurrar på som vanligt.

Jag måste säga att jag har köpt troligen världens fulaste gardiner. Eller nej det är det inte, skebos orginal gardiner slår alla pris. De är hemska. Men mina gör att det ser ut som om lillprinen har flyttat in. Det ser hel skumt ut. Jag måste kirra detta. Fick ett tips från rasta att jag skulle köpa ett par mörk blå gardiner eller liknande och sätta dit också. jag letade idag på det enda stället jag kom att tänka på alltså hemtex, men ikke. Det verkar som om hela denna stad kryllar av affärer med fula gardiner. Så jag skall ta och leva med dessa hemska gardiner och låssas att det bor en liten och osynlig prins här inne.

Birdie kommer hem snart. Skall bli kul att få se hennes lilla näbb igen. Flera dagar utan, jobbigt värre. det är ju faktiskt inte för intet som vi kallas Canelli!
kanelbullar.. mm..
Baka måste jag göra. Tomat och vitlöksbrdö. Medelhavsbröd med andra ord. Gott och helt rätt en kväll som denna.

Min fot har återigen pajat. Det känns inte bra. Lyckads ju ta mig in till stan och sedan gå tillbaka (en fin omväg så jag rör på fläsket lite mera) men det kändes inte alls bra. Så nu är det stödstrumpa och tigerbalsam som gäller. Och jag skall ta och ringa en sjukgymnast.

Nä.. bröd var det. Ugnen kallar.

högt uppe bland träden.

Det är tidigt, om mna gämför med hur dags jag annars stigit ur sängen. Klockan är 13.12 och jag kan ännu inte lämna in en studieförsäkran. Detta stör mig då jag vet att det finns de som kunde göra detta för ca två veckor sedan. Men inte jag inte. Jag vill ju vara så pass alert och så jag kan få mina pengar så jag kan få tro att jag är rik i ca fem min innan det skall skövlas iväg till andra. Nåväl, morgon humöret.
Har inte huvudvärk idag, magvärk. Vad e det med denna kroppen, varför kan inte den bara var lugn en enda dag? Dags att byta?

Nåväl, lördagen. vad skall man säga, full som en kastrull blev jag. Redig fjårtis fylla om man bortser från att jag inte skrek en massa, inte dansade på bordet eller rå stötte på någon. Kanske är det bara så att min fylla inte faller under kategorin fjårtis fylla? Om man tar mina defenitioner. Var kanon bakis igår, det är något jag inte är stolt över iaf. Kul hade jag dock trotts mitt evinnerliga klagande på fyllan. Ost och vin kväll var tanken från början, men när vinet vr slut blandade Pyret en massa drinkar till mig, hon är inte känd för att göra de svagaste drinkarna, utan det är mer 50/50. Nåväl, den sista där skulle jag kanske inte ha tagit, inte hon heller. Menmen...
En hel del intressant konversationer lyckades jag med iaf. Även om svammel var det folk hörde från min sida. har en förmåga ibland att bara lyssna på det jag vill höra och då kan svara helt upp åt väggarna ibland.

Skall idag svara på frågeformuläret som skall iväg till Bolivia. detta har visat sig vara så otroligt svårt. Att sitta och skriva varför man har en tatuering, vad för kunskap jag kan ge barn och så vidare är inte den lättaste matchen för mig har jag upptäckt. Men när Birdie kommer tillbaka så skall det vara svarat och klart redo att skickas iväg.

Dags att hugga in.
Inga djupa funderingar dessa dagar, inte som skriftligen kan komma ut..
Kankse senare.
elelr varför skriver jag ens detta?
hm..
byebye.

my head my head

Veckan som varit och veckan som kommer. Eller hur blir det nu?
Veckan som varit har varit lika behaglig som hemsk.
Firade en vecka med huvudvärk i går.. Med tanke på smällen de blev så hoppas jag att det var sista dagen.
Morgonen var i huvudvärkens tecken, åkte och handlade med Kiruna på solbacken, en förvirrad handlare (jag) Ica Maxi är så stort. Kvällen blev totalt misslyckad. Vi skulle stra oss ut men efter två öl och en halv så var min huvudvärk ett faktum, jag bytte strategi och började smörja med tiger balsam, knapra ibumetin och dricka vatten. Orkade inte röra mig, orkade inte prata och orkade verkligen inte tänka. Gick och la mig förbannat tidigt. Vaknade en timme efter att jag ÄNTLIGEN somnat. att somna med huvudvärk är inte lätt, allt känns jobbigt. Skallen stramar och blundar man gör det sjukt ont, tittar man gör det ännu mer ont, man kan inte ligga hur man vill.. Allt är kaos. Iaf vaknade jag av att någon skrek och så fortsatte de tills jag sjönk in i min egen lilla värld. Sovit som en stock hela natten, och vaknade med huvudvärk igen.. Men nu känns det ganska bra ändå.
Jag önskar inte ens min värsta fiende huvudvärk jag är så trött på det hela att jag klurar på att kapa av skallen. Jag håller på att tappa förståndet tror jag.

Nåväl. Veckan var bra annars, fikade med Giraffen och hittade två par fina byxor till honom. Nu skall han bara använda dem.
Hade myskväll med Birdie, det hela resulterade till en sjukt mätt jag som inte inte kunde sitta still pga mättnaden.
Har städat rummet, har kirrat lite i köket osv.. Jag har varit ganska oeffektiv, ett projekt varje dag..
Nästa vecka kommer dock bli hemsk.. bara vetenskapliga grejer och tidiga morgnar. Men vad gör man inte för skolan?

Vi vill till sthlm, vi vill sno en bil och bara dra. Vad vi ska göra där vet vi inte, men dte märker man väl? eller?

Återkommer senare. Måste ta och kirra med papprena till Bolivia ett tag.

tjipp från skallen.

the animals were gone

Det är dags att styra upp detta. Man kan inte hålla på att vara irriterad och deppad hela förbannade tiden, det är dags för att baka nya bullar och bli den människan man egentligen är.
Ett försök kan inte skada. Eller?

Min käre korridors kamrat sa i går när vi var ute och promenerade (då jag också lyckades bli helt knäpp förbannad, på mig själv och gick och sura i ca tio min, vem har uppfostrat mig egentligen kan man undra, även om jag vet att de två personerna inte har ett skvatt med detta att göra nu) nåväl, han sa när han såg på snön "det ser ut som glittrande mjölk" detta måste vara det djupaste jag har hört mkt mkt länge :)

Rummet ser vettig ut igen och det luktar kalas. Ett strålande jobb från en som avskyr att städa.

Det tar emot att skriva det jag vill ha ur mig, så jag kniper käft ett tag till.

Godnatt

"We do what we need to be free"

And the worms ate into his brain

Mys i soffan.
Ehh fråga inte..
Maggan, födelsedags barnet
"Hey you, out there in the cold
Getting lonely, getting old, can you feel me?"Så var man här igen, klockan är alldels för mycket för att ögonen skall orka hänga med och fingarna har ett alldeles eget sätt att slå på tangenterna. Det är som upplagt för att dåliga skämt, peta i näsan och hoppas att ingen ser och leta navelludd tills man slocknar i ett hörn man inte egentligen hittade till.
Ingen alkohol denna afton, vi höll oss till tårta, kaffe och en rollo (kanske till och med två, för vissa halva påsen). Maggan firade 21 år på jorden och bjöd på smarrigheter. Han fick som i present välja film (det får han aldrig mer om jag får säga til om något) det blev Planet terror. En mkt mkt mkt oroande film, äcklig. Efter det fölldes det upp med den underbara american psyko (jag och Pyret var inte lika smarta som alla andra och fattade inte mkt utan förklaring) Till detta kalas blev det heta diskussinoner om pokarna verkligen har fattat vad en crimefighters uppgift är, om varför pyret spred lögner om mig och naturligtvis pratade vi i koder.. Underbar kväll. ( vill påpeka att lögnerna handlade om något elt orelevant och att inga glas kommer att krossas för denna spridnng)

"Hey you, don't tell me there's no hope at all
Together we stand, divided we fall"


Dagen innan, alltså fredag hade vi tenta. det kan ha gått hur som tror jag.. vet att jag hade lite fel men jag hoppas ändå på att jag klarat mig.
Kvällen blev som i dimma, vi firade med middag (sjukan flyttar nu också så vi passade på at fira av henne ordentligt) vin och drinkar.. vidare till traven och sen hem igen, prat prat och mera pratande.. slocknade vid fyra, glad och förvirrad. Vaknade med migrän och en tom korridor. Jo så kan det vara ibland.

"Hey you, don't help them to bury the light
Don't give in, without a fight"Det är skönt att vara tillbaka här uppe i skelle ändå.. Tittar man ut genom fönstret kommer man alltid till den punkt där man ler och sjunger tyst för sig själv, Hej mitt vinterland. Det snöar, är lagom kallt och halt. JO jag trivs faktiskt. Trotts kylan. Människorna värmer så gott ändå.

Är ledig en veckan nu, skall städa och bara lata mig. Och även gå några välbehövda promenader, det får vara nog med all lathet som bygger ringar kring magen, det räcker nu..

Dags att hoppa till kojs.

"Hey you, out there on the road
Always doing what you're told, can ya help me?"

Natten har sin sång om vilsenhet en trappa ner"Himlen faller ner,
det svider till där kniven skar,
jag har varit vaken hela natten,
känt om hjärtat sitter kvar,

Jag har litat på imorgon
som en troende tror.
Jag skulle gjort så annorlunda
om jag gick i andra skor."


Det gör så förbannat ont, det värker och det svider..
Någon sa att det bara var att bita i det sura äpplet... Men käken orkar inte tugga mera, äpplet växer i munnen, det bildar klumpar i halsen, det bildar en tjock tung tegelsten i bröstet.
Spräng allt i små små partiklar, låt allt helvete försvinna, låt det goda komma fram för det saknas något så fruktansvärt. Det hugger varje för varje sekund. ¨Låt det försvinna.
För mig, för dig.

Jag fick inget psykanfall iallafall.

Min kära kusin när han visade hur man ser ut när man får elstötar vid ett matbord.

Jag skall uppdatera men en annan dag då jag inte sitter och halvsover efter nio timmars resa från gotland till skellefteå.
Det kommer bli sjukt mkt studerande nu denna vecka och jag kommer inte orka leva mer än i lagboken, eller för att lugna min ångest borde jag studera som en idiot.

catfight på tv, dags att sluta här och börja titta.. (idioter finns det gott om, jag är kanske en större idiot som tittar på detta) Nåväl..

Tjipp tjipp och Godnatt.

Jag saknar redan min ö, jag saknar allt som var och som aldrig kanske blir.
Godnatt.

RSS 2.0