streets of you

Detta är ingen borg, det är inget fängelse. Det finns tak och det finnas väggar, men också dörrar man kan välja att gå ut genom.
Det finns krav och måsten om man väljer att stanna kvar här, men det finns inget krav eller ett måste att stanna kvar. Detta är ingenting man gör halvhjärtat, anntingen satsar man och ger det man har, eller så ger man det man har någon anannstans. Ingen här väljer åt dig, här får man välja själv om man vill stanna kvar och kämpa för det som finns eller om man vill se om det man vill kämpa för finns någon annanstans. Ingen kommer att hålla en pistol mot ditt huvud och tvinga dig finnas just här.
Det finns inga självklara svar på framtiden här, det finns ingen ro över att allt kommer att sluta bra. Men det finns hopp och det finns tro.
Det finns ingen tid för lögner och halvhjärtade insatser, det finns ingen tid för tidsfördriv och ett kanske. Här är det bra om man vet vad man vill. Om det ä så att man inte riktigt vet så är det okej. Men informera, berätta, förklara, ett hjärta är inte till för att trampas på, det finns inte där för att krossas. Om det inte är ditt eget hjärta du håller i handen, så lek inte med det.
Detta är ingen borg, det är inget fängelse, här har man ett val.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0