It is time to get pretty

- Första grillningen har inträffat. Vi valde att inte vara några old ladies anymore och slog till med grillning och got sällskap med en utgång. Maten och sällskapet kan man inte gnälla på. Men vad är det med alla svenskar och uteställen, varför blir alla människor som säkerligen är helt fridfulla och goa när lamporna är på som små djur när lampan är släckt? Jag får nog vara en old ladie på det viset, men jag gillar inte att gå ut mer än kanske en gång varannan månad, det räcker. Hemma bäst helt enkelt.

- Då har man skaffat sig en sambo/combo eller som ja föredrar en dumbo. Många må tycka att vi är totalt tossiga och dumma i skallen, det splar ingen roll. Jag har sällan gjort något stort som jag inte själv tror på eller går med på, med andra ord jag tror att detta kan fungera. Vist det kommer komma förbannat jobbiga stunder men ändå. Jag har bott liknande innan, det är bara att komma över det och gå vidare. Det skall bli en spännande och uppenbarligen vinglig höst.


- Gotland närmar sig med stormsteg. Kalkstens hawaii, mitt egna lilla paradis. Skal bli skönt att komma hem ett tag, och med tanken på att jag kommer att få åka därifrån blir det mkt roligare också. Och så kommer Birdie att hälsa på också, vilket piffar upp väldigt mycket.

- Helt slut idag. Efter att ha monterat en förbannad loft säng med en mindre migrän och två pronaxen i kroppen så orkar jag ingenting annat än att vara illamående just nu. Det blir schlager ikväll, det är förberett med kaka och kaffe/te. Inte för att jag är ett big fan of schlager direkt men vad sjuttsingen man får se det från någon ljus sida. Och det passar dessutom mitt illamående perfekt denna afton.


- Tänker ännu alldeles för mycket på alla barnen, saknar dem så enormt mycket. Jag saknar att väcka dem på morgonen, höra de gråta, skratta och jag saknar framförallt att livet är okomplicerat med dem. Jo en dag som denna önskar jag att jag fick vara hos dem och bara leka och mysa.


- dags att göra nytta, rummet ser mer eller mindre förskräckligt ut.. jag avskyr att det ser ut som en enda stor fet röra. Dags att få ordning på illamåendet också, såhär kan man inte ha det.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag tyckte då ni var superduktiga som fick ihop den stora sängen:)

2008-05-26 @ 12:13:34
URL: http://anetteharby.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0