rockstar!

Nä det där med att vårda en blogg är inte min grej, hur orkar alla de där som håller på med det på heltid? I och för sig om jag också fick en massa pengar för att skriva strunt så skulle jag kanske också skriva varje dag. Men det får jag inte, utan jag måste jobba på min vardag och försöka göra det bästa av min fritid.

Men i vilket fall som så har jag gått omkring och grymtat en massa om att jag alltid jobbar de dagar då alla andra roar sig. Detta är ett faktum, det vet alla, att när något händer så jobbar jag. Det är knappt en ide att räkna in mig för jag har annat för mig. Det har varit så i många år nu. Så efter mycket klagande och små surande över detta (inte på någon annan än mig själv och mina arbetstider) så var iaf alla lediga idag! Och vi bestämde (då de flesta först varit nyktra och senare fulla, förutom jag som kom direkt från jobbet för att träffa människor) att vi skulle bege oss till den blå lagunen. Lite smått fundersam på om alla verkligen skulle kunna hålla tiderna gick jag och la mig efter att ha skjutsat hem en aningens full herr T. Men jag fick på nöten i dag, för alla var i tid och alla kom på plats!

Jag begav mig med Yes, Farting, Lilla F till Blå lagunen och efter kom en massa andra (egentligen vet jag inte varför jag trilskas med alla smeknamn när jag vet att jag kommer att lägga upp bilder, men strunt samma). Vi var alla samlade.. (nästan iaf) och NJÖT av värme, bad och den mat vi hade med oss och så natulrigtvis gott sällskap.


Lilla F som är världens badkruka satt här halva tiden!
Man kan också hoppa rakt ner i vattnet!
En pose i vattnet kanske?
Herr T i brassestolen!

På väg hem så skjutsade herr T mig och Tunis till Gotland, och vi lyckades bli inbjudna på lasange till Herr T.
Där satt vi i den sista solen och njöt av en middag med lasange och vin och sedan en rundtur i hans fars och mors ladugård. Jag och Tunis försökte döpa alla korna,  det gick åt pipsvängen, men jag försökte iaf smuggla med mig lilla snurre hem till slite (en ko i trädgården kan väl inte vara helt galet, kan käka på gräset och leka med den skumma katten) Gick inte heller dock något vidare. Med andra ord, dagen fick ett strålande slut.

detta är en nyfödd en.. Vi klappade den lite men gick ganska snart då mamman verkade bli lite orolig, eller så inbillade vi oss de bara..
Una och tom lekte lite också..

En del dagar har lite mer än andra dagar helt enkelt.

Kommentarer
Postat av: hannis

låter som en sån där helt underbar dag som man lever på länge!!!!!!

2009-07-05 @ 20:21:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0